Sidor

söndag 26 februari 2017

Falun levererar...

...not so much!!
Hahaha!!
Vilken resa!
Fast äh! Så farligt är det inte, men lite typiskt att det blir vajsing när VI kommer på besök... hur som haver;
Imorse, ja fast nu blir det ju faktiskt igår morse, åkte vi i god tid från järbo till Falun. Så Emma skulle få i sig en lunch i god tid innan simtävlingen. När vi kom fram gick det inte att checka in, efter med städningen. Ok, ut på stan då. Alla lunchställe verkade öppna tolv. Typiskt! Men det fick bli café då. Lasagne o paj o sallad. Funka fint. Maria tog en sallad med räkor o avokado, ingen avokado, men naturligtvis. (Det vet väl vem som helst att avokado ändå inte går att servera då dom EXAKT alltid är för hårda...) synd.
Sen satt vi i simhallen några timmar, Emma var så duktig och simmade så bra. Sen när vi kom tillbaka till hotellet så checkade vi in. Maria, som bokat, tittade o letade; det fattades ju en massa...!
Va?!
Då hade hon bokat extralyx på rummet med egna badrockar, bubbel och massa mysigt. Som inte fanns. Jahapp! Så fick hon gå ner till den SUPERSTRESSADE personalen och säga till. Tog väl två timmar innan det vart fixat, men då hade vi bokat bord på kina, så inget mys då då.
På kinakrogen möttes vi av en stor lapp på dörren!! IDOL filmar under kvällen!!
Men wtf!! Så vi ville väl få middagen överstökad rätt kvickt.
Jo tjena!!
En friterad banan o glass har väl ALDRIG tagit så lång tid på sig. Och vi som skulle spaa oss och ha mellomys!!!
Medan vi satt där i väntan på desserten så bjöds vi på de mest plågsamma vrål från lokalen snett ovanför, pubdelen där idol skulle filma. Alltså jag får lov att säga att dom stod där o gastade nog kommer bli inklippta i de där pinsamma skämskuddescenerna. Riktigt bedrövligt lät det. Det dom inte hade i talang försökte dom ta igen med volym. Trodde fasiken det var nån som blev misshandlad eller hade riktigt ont i magen... jaha.
Hem till hotellet. Snabb-relax (tog den suddigaste fötter-i-badkar-bilden då tårna är håriga och naglarna målade som av en treåring >.< ) och mellomys.
Ursköna sängar, väckarklockan på 6.15.
Jättesvårt att somna!!!
05.20!!!!!!
RIIINGRIIINGRRRIIIIING i brandlarmet. VAD I HELA FRIDEN?!?!?! Yrvakna famlade vi oss ner fem våningar i nödutgångstrspporna. Tack!
Ett fullbelagt hotell...
Jaja! Vi vaknade till ordentligt och konstaterade att den hör helgen inte var vår helg helt enkelt. Men det kunde ju vart värre. Vi hade ju kunnat brunnit inne osv...
Nu väntar vi på att få gå o äta frulle. Det värsta är väl att exakt hela hotellet kommer va tvärvakna till 7 när dom öppnar. Emma har insim 7.30. Det blir lite stressigt dä!! UR SPÅR!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar