Sidor

söndag 31 maj 2020

Trotsålder...???

Alltså mitt barn!!!
Igår: iggade mig fett vid läggning. Jag sa god natt flera gånger i tron att han inte hörde. För han svarade inte... så sa Fredrik god natt. DIREKT!!!! Sa han god natt pappa!! Jag sa god natt igen , inget svar.
Då sa Fredrik: mamma säger också godnatt.
E: jag vet, men jag är alldeles för trött att säga tillbaka, jag ska sova nu.
SAY WHAT?!?!?!!!!
Nu, precis hemkommen från promenad och crosstrainer 80 minuter svettig och dan, frågar jag barnet om han kör Spotify. Av respekt för man vill ju inte avbryta mitt i något. Eftersom man är hyfsat uppskottad och så...
Nej, det gjorde han inte, spelar bara. Perfekt, då lyssnar jag då.
Två nanosekunder in i låten: avbryts uppspelningen. Elliot snor Spotify.
Han tilldelades en lektion i uppförande, men alltså?!?! Vad händer?!?! Har ju hört att sexåringar kan vara lite dryga, men ändå?!?! Ja herregud, blir en mycket intressant semester om det här kommer fortgå... Hahaha! Sjukt!

Och annars då... mitt syrénsocker verkar verkligen inte bli så bra. Vätskar sig. Kanske blir nån likör istället. Kanske lika bra, kan jag skåpsupa lite i trotstider... men jag tror jag ska göra sån där syrénsirap istället. Till sommarens drinkar, vad annars! Hahaha! Låter som att jag inte gör nåt annat än drinkar loss... men kul att testa. Bestämde små, högsmala drinkglas från Iittala häromdagen. Det var så trevligt att ta en liiiiten drink. Det fick vi prova på hos Lia förra helgen. Smakade mycket bra. (De stoooora drinkarna var också goda naturligtvis!)
Men kanske en amaretto sour tex håller sig lite roligare i små glas. Dessutom; är dom små får man ju ta fler!!
Jag ska ju ha tjejerna på drink mm 26/6. Fira in semestern redigt. Kul!!!! Skönt att planera lite i god tid...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar