Sidor

onsdag 10 juni 2015

Motionär, på riktigt??

Vilken härlig dag igår!! Började med att Elliot vaknade kl 8. Vi skulle egentligen på tur medKatja o Simon. Det blev inställt pga kastspya o bajsexplosioner. Ja, vad hittade vi på istället då...? Jo Elliot fick träna på selfies, gick bra tycker jag, sen gick vi ut i det fina vädret. Gungade, kollade in all växtlighet i trädgården och jordgubbarna var absolut roligast. Alla blommor skulle det petas på, kanske är bra det, utifall bina missat pollineringen... Vid em vilan började lillfisen härja i soffan och slängde ner allt han kunde där bakom. Eller mest tv-dosan, jäkligt irriterande, så då gick vi ut med vagnen så fick han sova där. Jag fattar inte hur svårt det ska vara för gossen att somna när han är så trött?? Men tillslut funkade det och jag fick läsa i 1,5 timmar innan det var dags för mellis. När Fredrik kom hem cyklade jag runt sjön. Förbättrade tiden med 20 minuter. Bra där!! Kan ju även bero på väderförhållandet... ;)
Men visst är det lustigt hur vissa beter sig i trafiken?? Man är ju villkorligt byte ordentligt där på cykeln... Och då cyklar jag faktiskt mest INNANFÖR den sträckade linjen längstlängst till höger. Dom bakifrån kör så nära som det bara går, oavsett dom får möte eller ej, och de mötande bilarna körde tom över på fel sida??? JÄTTEKONSTIGT! Snacka om inbyggd drift att meja ner cyklisten. Mig. Men det roligaste var en mötande som riktigt totalt skrapade sina fälgar i trottoaren. Efter glodde han med onda ögat och riktigt blängde ut mig och jag såg vilken harrang av svordomar som rykte ur munnen. Men snälla!! Jag tar väl ändå inte upp en och en halv körbana?!?! Nog för att jag är fet, men där vet jag att du har fel gubbe lilla!! Hahaha!!! Jag livar att jag INTE hade något med den där kantkörningen att göra! Jag var så långt ifrån som det bara gick, cyklade typ nere i spenaten, på MIN sida av vägen. Idioter!
Sen iaf tog jag en prommis med Cissi så totalt fick jag ihop 2 mil på cykel och 1,2 mil promenad. Bra!! Idag har jag ont i rumpan igen, men kl 9 ska vi ut igen jag o Cissi. Nu ska jag försöka sova lite igen och hoppas lilleman sover en stund till.. ZzzZzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar