Sidor

söndag 25 oktober 2015

En kappsäck full med pengar...

... Ja det är också bra att ha!!!
Idag kom elliots morfar, moster Sandra och hennes Petri o hälsade på.
Som vanligt var det en hel del presenter med. Mormor (min mamma alltså) hade skickat med en typ gåbil med släp, morfar hade köpt en traktor och dessutom släpade han in en kappsäck full med pengar. Ja, det är mer en kasse förstås... Herregud!! Hahaha!! Får ta med slantarna till banken till en sån där växlingsautomat... Vilket projekt! Sen åker det direkt in på lilla hjärtats sparkonto.
Imorse vaknade kära barnet klockan 4... Det var sådär kul. Tack vintertiden....! Han somnade igen vid 6 men kl 7 var det bara att kliva upp. Han hade lite hosta, anade kruppvarning...
Jahapp, Fredrik drog till jobbet och vi gjorde oss iordning för fotograferingen på Ica Maxi. Ateljé stor och liten var där i helgen. Såååå fina bilder gör hon, jag längtar till onsdag då vi får se dom!!
Förresten så gjorde jag gryta på älgkött idag. Pappa hade med sig en stek. Det blev gott, men jag är fortfarande lite rädd att det ska komma upp igen. Jag har ju på riktigt varit helt övertygad om att jag är allergisk mot älg, eftersom jag vid tre tillfällen blivit så sjuk efter att jag ätit (en gång bara tog jag på köttet tom) att jag spytt och blivit sängliggande i gymnasieåldern. Får se hur det går då... Nu är det snart fem timmar sen och jag mår fortfarande bra, så det var väl kanske inbillning då helt enkelt.
Nu tittar vi på bron och Elliot ligger och sover på Fredrik på soffan. För JA! En redig kruppvarning när han sovit en timme ungefär. Bara att ta upp barnet och ge honom medicin, stackars stackars lilla älskling!!! Ja, vi får väl se hur mycket sömn det blir inatt då. Mina ögon känns redan som preparerade med sandpapper, lite skönt ändå...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar