Sidor

tisdag 27 oktober 2015

En sjukling...

Vab idag. Min stackars lilla gosse. Han var hemma med Fredrik igår pga planeringsdag på dagis, hyfsat pigg ändå på dagen. Men när jag kom hem från jobbet började hostan och snoret bara bli värre och värre. Hostmedicin och näsdroppar, hjälpte lite iaf. Snorsugen vet jag inte om den hjälpte eller stjälpte. Han blir ju skitförbannad när den kommer fram, grinar så snoret sprutar väl ännu mer tack vare det...
Så idag blir vi hemma och antagligen imorgon med. Bra trött kille som sover i högst upprätt ställning. Lite tungt för mamman, men vad gör man inte...?? Skulle det inte kunna finnas vam också? Vård av mamman?? Fyra timmars sammanhängande tupplur, lite massage och en god hälsosam lunch skulle sitta fint!!
Men allvarligt!! Hur tacksam får man inte vara över att bo i Sverige?!?! Vilka förmåner man har!!
Föräldrapenning, vab och barnbidrag. Man får liksom betalt för att få barn och ta hand om det. Vilken bonus!! Man blir ju absolut inte rik på att gå hemma, men man får så man klarar sig och slipper oroa sig för 100% inkomstbortfall. Så skönt och fantastiskt! Tacksamma tisdagen, var det idag det??
Och nu ägnar vi oss åt att tänka på Evelina med käraste som i denna stund sitter på flyget till MIAMI!!! Ha det så gott kära vän!! Hjärtahjärta ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar