Sidor

söndag 18 september 2016

Lite fattigt...

... på inläggsfronten här på bloggen. Trots att jag typ aldrig jobbar längre så har jag visst fullt upp. Kommer liksom inte på nåt att visa, fast egentligen så händer hur mycket som helst så bloggen borde svämma över. Hur som helst: jag har gått 2 veckor i skolan och det är jättekul. Lite ovant med självstudiedagar, vilket resulterar i lite blandade aktiviteter. Inte nödvändigtvis flitigt studerande.... Men när vi sätter igång på allvar då är det stora skärpningen som gäller alltså. Det bor en tjej till här ute som går i min klass och vi spenderar lite självstudietid ihop. Mycket bra!! Vi har båda fått vår Lia-placering här nere på folktandvården och det ska bli så spännande! Rota lite i truten på folk, hahaha!!! Näääääråååå!!! Jag får nog bara stå o kolla lite över axeln, så ingen orsak att fega ur ditt nästa tandläkarmöte ;)
Hahaha!! Det kanske blir jag som fegar ur och kutar direkt tillbaka till jobbet hahaha! Det kommer bli så roligt så, jag längtar!
Vad är det för bild jag lagt in i dagens inlägg egentligen??
Jo, det är lördagsmiddagen det. Sååååå spännande!!! Ironi! Undrar vart den där veckomatsedeln tagit vägen..?? Vänta, vadå...?? Måste jag alltså skriva den SJÄLV?!?!!!?? Nämen så har inte jag fattat det... Jaja, sjukt längesen vi käkade det iaf och Elliot drog i sig 2 stora pankisar i ett nafs, slurpa i sig en flaska välling och somnade som en stock lagomt kl 19. Vaknade 6.45 imorse. Klart godkänt!! Han går ju så mycket på föris nu för tiden, och hjälp vad han är trött på kvällarna. Gullis!!!
Igår var elliots morfar på besök, jag drog o tränade. Fredrik jobbade ett tag på förmiddagen. Efter träningen fixade jag tacos till lunch. Fredagens leftovers. Vart helt slut. Jag o lillis somnade på soffan och pappa fick titta på skärmsläckarn på Apple tvn. För han visste inte hur man bytte kanal. Stackarn!! Fredrik kom hem vid två, då vaknade vi efter en dryg timmes medvetslöshetssömn. Kul för farsan... Men det här med att sova middag... Det är ju bara drygt det. Jag kan liksom inte vakna efter en middagslur. Jag blir bara jättetrött och orkar ingenting. Känner mig som bakis nästan. Jag är nog en sån sort som nöjer mig med sovning på natten. Så det är ju skönt att den delen i livet sakta men säkert börjar reda upp sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar