Sidor

fredag 1 oktober 2021

Fredagsmys!

Idag hade jag en semesterdag. Det var riktigt skönt! Lämnade gossen på skolan vid 8, tog en prommis och sen mot Västerås för att köpa en ap-lampa till barnet. Det blev även två låga ljusstakar för värmeljus i brunt. Jättefina! De gröna för kronljus köpte jag ju i våras på Fullerö, dom matchar ju perfekt! Jag har inte tänkt så mycket på låga ljusstakar förut, (tror jag…?) men nu vill jag bara ha fler!!
Sen blev det förstås en massa gottis. Phu! Justja!! Hårfärg också. Har ju äntligen hittat en orange igen. Fast den här är MYCKET bättre än den jag haft. Hurra!! Köpte 4 på en gång. Bra gjort!
Det var synd att jag inte hann in på Erikslund… jag är lite nyfiken på den där Söstrarne Grene. Eller vad butiken heter…?  Det svämmar över med reklam från dom så fort jag tittar på fejjan. Men skolan slutade 13.55 så idag hann jag inte med. Nästa gång… kanske… hahaha!! Jag har ju också utvecklat någon slags fobi mot Erikslund… det är ABSOLUT inget att skratta åt, det som hände på Ikea… fy farao!! Vidrigt!! Inte för att det är det enda stället det skett hemska saker på… det sker ju överallt, hela tiden… men jag utvecklade ett obehag mot stället tydligen. Behöver kanske lite kbt… handlar jag samtidigt så kan det ju inte bli annat än positivt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar