Sidor

lördag 24 september 2022

Det börjar gå överstyr…

Så jäkla spymätt efter dagens syjunta. Alltså HERREGUUUD!!! Varför proppar jag i mig…?!?!
Det var jag som höll i dagens tillställning. Det blev chark och lite smått och gott till "förrätt", pasta med kött i sås och avslutades med friterad brie med hjortronsylt. Klantade mig så mycket så ska inte tråka ut er med den listan, den kan göras lång… men det värsta var nog att jag GLÖMDE ta fram parmesanen till pastan. Buhuuuu!!! Skit också.. hur kunde jag glömma det som är så gott?!?!
Sen tycker jag det börjar spåra ur det här… blev ju som jordens julafton här hemma. Fick så mycket fint; tre fina ugnsformar (som jag också samlar på, sällan…) en kökshandduk med pumpor, en fin blomma med kruka och pumpor samt en burk persikomarmelad. Inte KLOKT!!! Jag älskar alltihop!!! Men det känns för mycket, det är mer än nog att vi ses!! Det gör mig bara så glad!
Bild från lakritsen jag köpte i en lakritsaffär i Uppsala i onsdags då vi var på folktandvårdens dag. Passade på att gå in där innan vi gick och fikade jag och Biggan. Vi käkade till välkomstbubblet. Kan varmt rekommendera lakrits till vin. Sjukt gott! Nu var det rosé vi drack. Med bubblor. En flaska med rosa blommor… att jag aldrig lär mig vad det heter… men gott var det. Hahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar