Sidor

lördag 25 juli 2015

På kryss!

Igår åkte vi på Eckerölinjen, med Nicke o Annie och en massa andra. Det blev tidig uppgång då bussen till båten gick 8 från Willys i stan. Elliot skötte sig hyfsat, han har ju egen vilja nu och det är ju alltid lite drygt... ;) Vi åt hamburgare till lunch, gooood, och Fredrik var väl riktigt avslappnad och mös till med öl och lite barnfritt (?? Skönt för 50% av föräldrarna i den här familjen... Så jag fick väl bjussa till på att köra hem då. Jag är då allt FÖRJÄVLA bussig!!!)
Men efter en snabb tur in på lekplatsen fick han gå ut och sova. Kanske det inte bara berodde på att det var sovtajm, kanske det även berodde på att mamman var tvungen att ta av sig skorna. Som hon var barfota i. Lukta stinkbomb. Andra föräldrar kollade skumt på barfota-kvinnan, med en blick som vädjade: ta dina stinkbombsfötter och GÅ UT!!! Men det gjorde inget.
Eftersom det var sjukt härligt väder var det asnajs att sitta ute i solen. Han verkar gilla motordånet och sov över en timme. Sen var det väl dags att gå till taxfree och handla, som på beställning vaknade gossen. Men det gick hyfsat. Panchisarna som slogs i taxfreen hade man ju kunnat vara utan, men vi fick armbåga oss fram med vagn och dragkorg på släp.
Sen gick vi till en bar för lite förfriskningar och skönsång. Lillfisen satt still i säkert 20 minuter iallafall. Mycket bra. Digga lite.
En bra dag, köpte lite godis, lillfisen sov nästan hela bussturen till Uppsala.
Chopchop till middag, som jag dessutom har lite kvar av så nu ska jag käka lite rester. Sjukt gott!! Passar på nu medan Elliot sover sin lur. Aaahhh!! Gött liv!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar