Sidor

söndag 28 maj 2017

Morsdag -17

Men vilken tjusig morsdagspresent jag fick av grabbarna idag. P. E. R. F. E. K. T!!
Annars så har ju faktiskt hela helgen varit perfekt! Kusin med familj kom med husvagnen i fredags och sov över på vår fantastiska parkering till idag. Eller varför inte dra till med ett "magiskt"... Hahaha!!! Hatordet för dagen.. eller för det här årtiondet.... Kan vi inte bara komma överens om att ordet "magiskt" (i alla de former) stoppas ner i en låda på obestämd tid...? Deal?!?!
Men iallafall!! Helgen har varit kanon. Och med små bångstyriga grabbar som tex Elliot och Sixten så kan det också hända att mammorna blir lite lätt trötta och skaviga i sina öron efter en intensiv helg. Elliot vart också väldigt trött tydligen för han somnade visst för kvällen redan kl 17. Vi får väl hålla tummarna för att sovandet håller i sig resten av kvällen/natten. För imorgon blir det en riktigt tidig uppstigning. Snark!!
Vi pratade lite om det här med presenter, jag och kusin... egentligen är det ju lite synd att grabbarna liksom kan göra det lite svårt för sig... vi behöver faktiskt inga dyra presenter eller hotellövernattningar. Tänk vad härligt om vi helt enkelt kunde få en varsin godispåse och lite sov/film/skvaller-tid. Ett par dagar. Nu har vi haft en hel helg ihop jag och Maria och jag vette sjutton om vi faktiskt har haft ett endaste samtal utan att bli avbruten. Vi missar ju de godaste bitarna i skvallerkakan vi bjuder på. Men jaja! Den tiden kommer väl när man sitter där och ba: -" men kära barn! Prata med mig!!!"
Nä, dags att gå i säng! En tidig morgon väntar... zzzZzzZzz
Sjukt nöjd med min nya kanna. Taika. Iittala. Löööööv it!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar