Sidor

lördag 28 november 2015

Provresultat...

Alltså... Nog trodde jag det skulle gå SÄMRE på högskoleprovet allt! Nu kommer jag inte våga göra om det i vår. Utbildningen jag är intresserad av hade intagningspoäng 0,8 sist... Fysiken som fattas då bara... Självklart kan ju det ha höjts, men jag trodde jag skulle få mindre poäng alltså. KANON!! Måste ha svarat lite rätt på matten också. Måste nog kolla in facit ändå :D haha! Vad kul!!
Skulle man repetera lite matte så skulle det ju gå galant!!! det är inte helt kört för den grå klumpen jag har mellan öronen kanske???
Lyckades göra en skärmdump, nöjd! Men den här telefonen är verkligen överfull. Mååååste tömma den på bilder. För nu var det längesen jag kunde knäppa kort på min favoritbebis. Men jag kan ju verkligen inte med tekniken.
Ja, hjälp!! Det här sätter lite press på mig och jag bör bestämma mig rätt snart vad jag ska göra med detta... Ska jag läsa fysik till våren?? Är anmäld redan förstås, vi får se hur jag bestämmer mig. Tänk om jag skulle komma in?!?! 3 år på uu. All kurslitteratur på engelska... Nä, nu blev det här för stort på lördagsmorgonen. Bäst att bara kliva upp, käka frulle o dra till favvojobbet. Hoppas det blir full fart hela dagen. Igår hade vi klubbdag och jag var helt slut efter. Elliot fick sån där förkylningskrupp på natten också så jag var lagom mör. Som tur var kunde han vara hos sin farmor några timmar tills Fredrik kom hem, så jag kunde jobba. Det är väldigt bra för mig att ta vara på all paketinslagning, lite uppvärmning till julrushen. Haha! Jag har ju missat den två år i rad och jag känner mig såååå ringrostig!!!!
Handlade ni nåt igår på Black Friday? Jag köpte en jacka på vila (är väl på rea snart) och en bh. Min jobb-bh sprack ju så olämpligt (den här veckan alltså... En stor SUCK!!!) i torsdags, på jobbet , så det vart PANIK!! Bygeln gick av och stack mig så illa så jag fick sår. Har väl aldrig varit med om maken!! Så fick panikköpa en efter jobbet och igår kom det ett meddelande om 30% så då köpte jag en till. Den var ruskigt bra!! Hur ofta inträffar det?!?! Lika bra att köpa på sig ett gäng!! Hoppas det kommer in fler färger också, kan jag variera mig lite... Skönt när man hittar rätt så det bara är att gå o köpa samma igen. Bh-ar är väl VIDRIGT jobbigt att hitta?!?! Eftersom jag TOTALVÄGRAR att prova i butik så blir det ännu jobbigare. Men nu löste det sig suveränt bra. Kanske kan ana en vändning på den här KATASTROFVECKAN??? Jag ska inte vara för kaxig för då kommer väl ett bakslag utan like, den här veckans första 4 dagar var bara föööör jobbiga... Hahaha!!!
Nä nu brinner det i knutarna!! Dags att försöka få ordning på kroppen och dra till jobbet!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar