Sidor

onsdag 16 december 2015

Elliot Picasso.

Dagarna bara rusar ju förbi så kag hinner inte uppdatera. En snabbis nu då innan jag svimmar av i sängen:
Lediga måndagen bestod i att laga mat åt barnet (exakt hur många gånger om dagen ska barnet behöva äta EGENTLIGEN????) och försöka fixa tvätten. Ett jäkla gissel när man bara vill ligga som ett slakt i soffan och vara halvdö. Lyssna på julsånger, barnversionen. Midnatt råder är en storfavorit tydligen, det dansas och det pekas med fingrarna i refrängen: "tipptapptipptapp tippetippetipptapp tipp tipp taaaaapp". Så gullig så man bara svimmar! Rita lite, mammans teckningar förbättras avsevärt och pennorna ska även avsmakas. Ett antal gånger...ZzzZzzZz jäkla busunge. På natten fick han krupp. Alltså jag hata krupp = sant!!! Sjukt tröttsamt! Stackars barn. Så vi missade luciafirandet igår då. Så tråkigt!!! Lillpysen fick vara hemma med Fredrik och jag gick till jobbet och härjade loss bland ett gäng galna julklappsköpare. Idag var lillis på dagis för han var pigg som en mört hela dagen lång igår. Idag hade han varit så frisk så på dagis. Lite hosta efter middagsluren men det räknades som friskt tror jag...?
Nu har han hostat, men det är väl så det ska va, hosta på natten när alla vill sova. Huvet högt och svalt rum, och en Fredrik som drar timmerstockar. Tror fan att Fredriks snarkande är värre än Elliots hosta. Alltså jag kan bli galen... Han har testat lite sprejer men jag tror nog han bör operera eller nåt. Det låter KRIG!!!!
Nä nu bara måste jag sova!! En jobbdag och sen ledig helg. Såååååå skööööönt!!! Jag är SLUUUUUUUT!!! Fast jag jobbar extra på söndag, men jag är ju ändå ledig två dagar så det kommer gå fantastico!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar