Sidor

lördag 12 december 2015

Högt och lågt.

Det är ju det han är, gossen i den här familjen... Så fort man vänder ryggen till klättrar han upp på bordet, eller gör nåt annat hyss. Tror vi får skaffa en snickeboa snart... ;)
I onsdags var han extra mallig när jag lämnat vatten kvar på bordet och han fick slurka i sig det då. Klunkklunk och ett aaaaaahhhh! Så gulligt!!! Men det är ju inte så bra att han håller på och klättrar upp där stup i kvarten... Jag vill ju inte att han ska ramla ner... Får nog ta o sätta honom i koppel snart så jag kan duscha och gå på toa i lugn och ro ;)
Just nu ligger jag och ska försöka sova, men jag kan nog inte slappna av. Vi har sååååå sjuuuuuukt mycket att göra på jobbet såhär i juletider. Jättekul såklart, men självklart har man ju dragit på sig en sån där förkylning så allt känns lite extra tungt liksom... Imorgon kör vi långpanna men seeeeeen är jag ledig på måndag. Det ska bli skönt faktiskt. Jag ska nässpreja ordentligt imorgon så bihålorna håller sig i schack så blir det väl kanon. Gå i mysisar hela dagen, aaaahhhh!!! Gött!!! Men jag får väl se till och tvätta lite också så vi får nå rena kläder i veckan. Så sjukt trökigt. Att gå naken alltså. Tvätta är ju superkul... ZzzZzzZz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar