Sidor

söndag 28 juli 2019

Firad i dagarna tre!

Så har även jag då passerat fyrtiostrecket. Lägger inte så stor vikt vid det. Har inte orkat styra upp fest el dyl. ÄNDÅ!!!! Blir man hårt firad! Galet!! I torsdags kom Karin och Hanna och Jacob. Och vilken delikorg jag fick! Herregud!!!
I fredags kom morsan, farsan, Sandra o Petri. Dom och alla syskonen osv hade gjort en insamling så jag fick gästrikeringen i guld. What?!?! Sjukt lyxigt!
Och igår tänkte jag väl att jag och Biggan ÄNTLIGEN skulle få till en spontan drinkafton som vi snackat om. Lia kom också och vad hade hon med sig då?!?! Lyxig rom och jordens blomma!!! Hur fint?!?!
Av min kära familj skulle jag få de efterlängtade lamporna, men det strulade ju till sig hårt hos affären jag ville handla hos (har inte hittat dom någon annanstans heller, sug!!!) men det kanske skulle kunna fixa sig framöver så jag får väl hålla mig till tåls eller helt enkelt börja spana efter nåt annat. Som jag finner stört omöjligt tydligen... men jaja! Får se vad som händer här i höst.
Idag står inget i kalendern, ska jag lyckas gjuta lite i betong??? Hoppas!! För nu är det bara 5 semesterdagar kvar... och då vet man ju hur mycket projekt som blir av...










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar