Sidor

lördag 19 december 2020

Mystiska fynd...

När man är superstressad på väg till skola och jobb och man absolut INTE hittar det man behöver i badrummet och så hittar men en sån här i ljusstaken. Alltså?!?! Är det nån med käpp som snott mina prylar och tappat skyddet till kryckan?!?!
Det försvinner ju prylar lite då och då här hemma (som oftast dyker upp igen på orimliga ställen) så vi brukar alltid säga att det är nån som håller på o stökar här hemma när vi är borta om dagarna. Nu alltså en med käpp/krycka. Sjukt!!
Efter många om och men så kom det väl ändå fram att det var ett fynd från fritids som Elliot släpat hem. Kanske är en möbeltassar till nån stol då eller så...? Jaja... sitter precis och är upprörd också... fick precis ett mejl att mitt paket med julklappar från en klädaffär kommit i retur till företaget. FAN!!! En kasse julklappar färre till gossen... för dom lär väl inte kunna skicka om det. Alltså skickade dom paketet till sig själva istället för till mig?!?! Får se vad dom svarar. Alltså: skit!!! Ska man behöva ut i fysiska affärer för att kunna handla ordentligt i dessa tider?!?! Trött blev jag nu. RIKTIGT!!!! TRÖTT!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar