Sidor

tisdag 1 september 2015

Ny vagn...

Och ny handduk från libero. Gossen nöjd. Direkt när jag packade upp badkapuschongen från Liberoklubben i förmiddags ville han ha den på sig. Stod framför spegeln, tyckte det vart så tjusigt. Sprang omkring lite och ville hoppa upp i nya vagnen. Lade sug tillrätta så jag vaggade runt lite där i hallen och han slocknade på 5 minuter. Haha! Med handduken om sig. Sov i en timme och ville hänga mer i vagnen?!?! Ja ibland är han ju för rolig alltså... Och nu håller vi tummarna att den här nya vagnen håller. Vi hade ju lite otur med den förra... Förra söndagen var vi upp till Högbo, invigde nya vagnen och framdäcket började vobbla. Inte så kul. Reklamerade, fick veta att det varit nåt strul och den utgick omedelbart ur sortimentet. Måste varit många som reklamerat för samma fel... Så det var ju lite trist, för vi har ju funderat så länge på vad vi skulle köpa. Och den var nedsatt till typ 1200 istället för 4000... Bäst i test hade den fått också. Jaha... Bara att kolla vidare då. Så i fredags beställde vi en annan vagn, från babyland den här gången. Också en joggingvagn. ( varför det egentligen, kan dom låta bli att använda motionstermer till allt?? Man får ju panik!!!)
Babyland hade nåt supererbjudande och den kostade 4o3 istället för typ 7(?) men när den kom!! Vilken skillnad!! Alltså det kostar på om man vill ha en lite redigare vagn... Och vad bra att vi lyckades pricka en sån kanonkampanj. Det var väl meningen att det skulle gå åt skogen med den första där.
Jaha, får se om vi måste köpa ytterligare en vagn sen nu då... Den här är ju ungefär lika stor som crescent vagnen. Och mycket högre. Kanske jag måste bli lite längre, jag ser väl ut som en riktig kortis när vi är ute o går med den där vagnen och handtaget är uppe vi hakan... Ungefär alltså ;)
Men iaf är den mycket smidigare att fälla ihop. Bra där!! Ska träna lite på det innan vi åker på kråkan imorgon. Man vill ju se lite cool ut på parkeringen... Hahaha!!! ;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar