Sidor

måndag 21 september 2015

Positivt besked!

Fick förresten provsvaren i förra veckan. Oooo allt var så bra såååå!!! Skit då, då är jag bara fet. PUNKT. Ingen sköldkörtel man kan skylla på... Jaja, man får faktiskt vara asglad att allt är bra iaf, och så hoppas vi fettet lossnar... Ingen diabetes i sikte heller. KANON!! Jag kanske inte är så onyttig ändå alltså, det känns ju bra mitt i tjocket. Alla blodprover var bra! SKÖÖÖÖNT!!
Sen ska jag ta ut lite lycka i förskott också. Jag har inte fått det på pränt, men stämmer beskedet jag fick idag och det kommer bli på riktigt, ja då är jag en riktig lyckans OST!!! Hejjahejja!!!!
Sådär ja!! Vart jag riktigt glad så här på kvällskvisten!!! Och det bästa med att ta ut lyckan i förväg är väl att det värsta som kan hända är att man varit glad i onödan... ;)
Nä nu ska jag försöka trycka mig ner i sängen. Det känns lite fullt... Varför envisas gossen med att ligga på tvärsan...? Haha! Jag skulle vilja se en film på hur nattrutinerna är här hemma jag... TJONG!! En fot i ögat. DONK! En dansk skalle. SMACK!! En näve som träffar näsan. Kanske jag borde sova med hjälm...? Men han är ju bara för gullig min lilla prins!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar