Sidor

fredag 11 mars 2016

Skor

Idag var det dags att införskaffa nya skor till gossen. Fodrade stövlar, Tretorn, på stadium på rea. Tackar!! Perfekt på dagis nu när det börjar bli vår. Två par från skopunkten och ett par coola Nike från Eurosko. Så gulliga!!! En till batmanmössa från kapp Ahl. Den jag köpte i helgen var för stor och så fick jag ju en 50-kronors check i postlådan härom dagen. Guld!! Skovård till mina kängor. Och vilket fint väder det var idag. Vi var uppe med tuppen och tog oss iväg. Först till Ica maxi, fick ju nåt mejl från Pampers att det var nåt happening där. YES!! Tänkte jag direkt, billiga blöjor!!! Jodå, det fanns. I storlek 3. 123 st för 99 SPÄNN!!! Vad farao!?!?!
Elliot har ju storlek 4. S. K. I. T!!!! Så då köpte jag en låda med 78 för 160 spänn. IIIINTE NÖJD!!! Men jag var ju ändå tvungen att handla till imorgon när jag får lite lunch-besök så det var ju inte helt i onödan jag åkte dit. Men gossen var ju redan trött på att gå i affärer så gissa hur nöjd han var att gå på Gränby i över två timmar??? Han fick sitta i sin sulky och var inte helt glad över det, skrek rätt ut: ajajaj!!! Adjöadjö!!! I med nappen, hjälpte inte. När vi åkte hem somnade han direkt, så 25 minuters middagslur har han tagit idag. Så hoppas han blir riktigt trött ikväll. Som tack för en härlig dag drämde han nyss en sån där "spik/hammer-bräda" från brio mitt mellan ögonen på mig så jag såg stjärnor. Alltså vad är det med mitt barn. När jag låg och nästan kände mig svimfärdig satt han och skrattade. Alltså va???
Jag tog den där brädan och hammaren och slängde i soporna så han skulle förstå att man faktiskt inte får göra illas, ja det brydde han sig inte det minsta om. Hjälp!!! Ska det bli värre trots, ja då åker han väl ut snart. Men jaja, bäst att skaffa en bok i ämnet; hur bemöter jag bäst mitt trotsiga barn...
Hjälp igen!! Nu står han o dricker vatten och spottar på golvet...
ZzzZzz
En middagslur till på gossen snarast tack!!! ZzzZzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar