Sidor

lördag 9 december 2017

Vilken torsdag!!

Den här veckan utmärkte sig väl torsdagen sig absolut mest!! Började med en heldag med folktandvården på ukk. Folktandvårdens dag. Jo jag tackarrr!! Jätteroligt att få vara med, gott fika och lunchen var suveränt god. Jätteintressanta föreläsningar och som grädde på moset Elaine Eksvärd. Jag har länge tänkt köpa hennes böcker och det var nära att jag köpte alla i paket för 650:-, (för hon var ju sååå bra!!!)  men jag hejdade mig... jag får nog hålla mig till pocket på bokrea eller nåt. Hahaha!!! Jag vet ju inte riktigt hur ekonomin ser ut innan jag börjar jobba i mars...
men iaf: efter heldagen på ukk åkte jag upp till Gävle och dejtade tjejjorna. En middag på Church street (offcourse) och sen avslutades kvällen med glöggmys hos Johanna. Och SKOJJA vilken tur att jag kom ihåg att slänga med julklapparna i väskan innan jag for hemifrån på morgonen!!
Det vart ju värsta julklappsbytet helt plötsligt. Herregud!!! Johanna var riktigt patriotisk och hade köpt gävlebocken i två varianter, en ätbar och en i plexi. Hur kul?!?! Samt en kula från body shop med krämer. Och Evelina hade också gått loss på bs och handlat ett underbart doftljus... alltså va?!?! Hur fina julisar???!!!! Det vart lite pinsamt att komma med ett änglaspel i miniformat från Pluto design... men till mitt försvar får jag väl skylla på att jag inte visste om att vi hade julklappsbyte.. Hahaha!!!
En torsdag i världsklass!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar