Sidor

måndag 19 februari 2018

Minimello...

Jaha, det var väl typiskt... när vi väl har samlat ihop lite toarullar, skaffat flirtkulor och annat prima pyssel för att knåpa ihop lite gubbar till kommande minimellokvällar, vad skådar mitt öga?!?!
Minimello har sänt sitt sista avsnitt i december 2017...!!! Vad i?!?! Och var det verkligen så länge sen vi såg?? Jaha!! Bara till att ordna eget minimello...
Vi som precis hittat programmet och gossen tyckte det var lite roligt. Det hade väl varit mysigt på fredagarna. Men det är väl ändå lite typiskt... har det ändå gått i nio säsonger så är det väl SJÄLVKLART att exakt när VI tänker titta, ja då lägger det ner. Shit!! Oflyt! Jaja! Vi har iaf haft väldigt mysigt med pysslandet, jag skojar inte om Elliot var engagerad i minst en timme. Alltså WHAT?!?! Han gjorde en Batman, en batmanmotor samt en batmankastare. Sen satt han och komponerade en helt egen batmanlåt till. Vilket födgeni!! Sen spårade det ut och han skulle MOSA Angeleye och Gloria så då var det dags att plocka ihop kände jag. Hahaha!!! Men imorgon gör vi några fler, var ju urkul! Måste tipsa om Rustas pyssellåda!! Hur mycket bra som helst! Vi köpte i helgen när vi var där. 50% rabatt. KANON!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar