Sidor

fredag 30 mars 2018

Glad påsk...

... eller nåt...
Skärtorsdagen var en händelsefylld dag. Började med att säga upp mig. VÄLDIGT jobbigt då jag verkligen trivs och har fantastiska arbetskamrater och arbetstider. Och så har jag ju även hunnit jobba in mig lite, så bitarna har sakta men säkert fallit på plats. Meeeen så fick jag jobb här hemma, där jag hade min första Lia och där jag trivdes så fantastiskt bra också... jag kunde inte tacka nej! Och en bonus är ju att det ändå blir mycket insparad restid eftersom jag åker buss nu för tiden. Så jag är verkligen  övertygad att det blir så superbra på mitt nya jobb också. Tänk vad lyxigt att kunna välja o vraka bland så fantastiska arbetsplatser!
Dessutom månadslön och heltid, inget snack  öht. Och bara det att vara ledig röda dagar, ja jag njuter för fulla muggar. För tillfället långledigt pga påsk. Fantastico!!!
Ja nog med skrytsamhet!!!
Igår somnade jag o Elliot på soffan ca kl 19 i vanlig ordning. Vaknade upp i fullkomligt kaos då barnet kaskadspyr på mig, soffan och sig själv... känner mig chockskadad fortfarande. Sen vart det några spyor, men det lugnade sig mitt i natten någon gång. Så tacksam att han ändå var med och sa till resten av gångerna så både toa och hink användes till kräkset. Tack för det!! Vid 4 sov han gott igen och har varit pigg och fräsch hela dagen. Men en annan är ju INTE pigg och fräsch. Om man säger så... men jäkligt glad att det verkar va slut på kräkandet, pepparpeppar...
Jag DÖR om jag blir magis igen... det var väl före jul där nån gång jag vart så himla magsjuk så jag trodde att jag skulle avlida på riktigt. FY FARAO!!!
Nog med äckel!!
Gissa vad jag fick hem idag, efter lång väntan!!!! En till frökapsel från Orrefors som jag vann på tradera för två veckor sedan. Nu har jag ju fått ihop hela 5 stycken!!! Fantastiskt!!! Tre gula, en turkos, en grå. Jag blir farao besatt och kollar tradera flera ggr om dagen. Jag vill ha en hel hög!!! Till vad? Inte vet jag!!! Jag kan väl inte veta allt här i världen... Hahaha!!! Så himla fina i både färg och form. Älska!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar