Sidor

lördag 6 april 2024

Förstår inte varför…

… familjen får panik och katastroftänk, härjar loss varje gång jag drar fram skruvdragaren och sånt… herregud vilken kalabalik. Gossen grinade och Fredrik vankade av och an, muttrandes en massa… ord. Nu sitter iaf en förlängning på pez-hyllan uppe (kvittar väl att de övriga är blå…) och Fredrik lånade en möbeltvätt och tvättade soffan av bara farten. Tyvärr blev dynorna inte rena, så jag har nu tvättat fodralen i 40 grader. Trots att det i tvättrådet står "får ej tvättas". Så vi får se… det kanske är nu det händer… soffbyte!! Eller så blir det en lite mer sparsmakad och minimalistisk variant pga huskontot verkligen har sinat det senaste året. Verkligen inte läge att köpa ny, maffig, mysig och härlig soffa i snygg färg. Typisk otur. Håller helt enkelt tummarna att soffklädseln kommer ut i rimligt hållbart skick. Annars får vi väl snickra ihop en sån där soffa av gamla lastpallar eller nåt. Oskönt. Oooooschöööönt!!!!
Jäkligt onajs också att det bara blir stökigare och stökigare…. Håller inte jag på och försöker fixa ordning på torpet. Det går sådär just nu får jag säga!! Jaja… en dag ska det väl ordna upp sig.
JUSTJA!! Skulle inte jag måla lite tavelramar i helgen jag?!?! Kul!! Bara solen skymtar fram ska jag kuta ut och spreja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar