Sidor

söndag 3 februari 2013

Hemma igen...

Vi har då alltså kommit hem (igår) från Gran Canaria efter en veckas sol och bad. Underbart nästan hela tiden, fast i onsdags kunde jag liksom hålla mig för skratt.
Jag och Fredrik skulle gå o kika lite på tisdagskvällen. Trevligt. Gick på strandpromenaden och slank in på ett ställe och skulle ta en drink.
Jag fick tydligen för mig att gå igenom HELA drinklistan och vaknade upp på onsdagsmorgonen och mådde så himla dåligt. Jag kunde ha svurit på att jag hade dragit på mig salmonella, jag hade ju för sjutton dragit i mig ett lass vitlöksräkor! OMG!!!
Men tyvärr kan jag nog bara skylla på min egen dumhet, varannan vatten liksom!!! Har jag hört talas om det?!?!
Hahaha! Vart en dag inne i läggan medan Fredrik o svärisarna var ute i det underbara vädret. Gissa om jag aldrig kommer dricka drinkar igen?!?! ( iaf utomlands måste jag tillägga eftersom jag klämde ett par mjölkdrinkar med Cissi i sällskap med Carro nu ikväll ;))
Tog inga bilder direkt, bara några med Fredriks telefon, så den här fina bilden från balkongen får räcka...
Hotellet vi bodde på hette Europalace.
Ett riktigt pensionärshotell. Men det var faktiskt helt klart så himla bra!
Härlig pool, nära till havet och strandpromenaden. Trevlig personal och jättebra buffé, vi hade både frukost och middag. Men ibland gick vi ut och åt på restaurang istället.
Hissen krånglade de sista dagarna, stackars panchisar!!
Jag och Carina ville ju gå i trapporna helt frivilligt, men 8 våningar blev ju lite jobbigt ibland alltså. Fy farao vad otränad. Tänk då de gamla skruttisarna, med käppar och ben gamla som gatan.
Jaja, inget bortfall så länge vi var där iaf. Vad vi vet.
Dock så såg vi en kvinna som fallit i en brant slänt vid stranden. Det var som en mur, eller vad man kan kalla det, som man INTE fick klättra upp i. Där såg jag och Carina en morgon, en dam som liksom satt fast mellan en trädstam och muren/slänten några meter upp. Vi hade varit på morgonprommis bort till en öken som låg en bra bit bort och där hittade vi några nudister.
Det var ett himla sjå att få ner damen, ambulans och folk försökte hjälpa henne ner.
Det gick Inte bra!
Hon var riktigt skröplig oxå, men samtidigt kan man undra vad hon egentligen fick för sig...? VARFÖR ville hon riskera liv och lem?? För en tur bland buskar och snår, där det dessutom var skyltar med förbudstext stort och tydligt. "Varning för ras".
Ja, vi hade inte mage att stå och glo tillräckligt länge, så vi missade slutet på historien tyvärr... Förhoppningsvis vart det en riktig solskenshistoria till slut.
Jag läste två böcker också.
Leif GW Persson "sommarens längtan och vinterns köld" (? Orkar inte kliva upp ur sängen ock kolla exakt) en lite gubbig bok om Palmemordet... och när jag läst den läste jag Carinas bok som hon hade med sig. "Sankta Psyko", nu kommer jag inte på vem som skrivit den men den var läskig!
Inte så bra för mig att läsa kanske... ;)
Så eftersom jag låg med näsan i en bok mest hela tiden så har jag fått jättetjusiga vita zebraränder på halsen.
TACKARRRR!
Men hjälp vad trött jag är... Vaknade och var tvungen att gå på damernas, piggade på mig men nu kan jag inte slappna av känner jag. ZzzZz
Andningsövning... Muris sov!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar