Sidor

torsdag 10 juli 2014

En liten lortgroda..

Här ligger vi i sängen och har det bra. Torr blöja, han verkar mätt och belåten. Önskar att jag kunde sova lite, men jag blir ju livrädd att mosa pojkstackarn... Skulle vara just snyggt!
Har testat att stoppa ner honom i vaggan, men nja... Det är inte poppis. Hmmm. Men jag har hört att det brukar ordna upp sig det här med rutinerna. Håller tummar och tår.
Fredrik har dragit till Västerås för att köpa en bärsjal. Det blir spännande att se hur det blir med den. Tanken var ju att vi skulle åka hela familjen, men med tanke på gårdagens biltur så är det nog inte på tapeten med en tur dit... Vi åkte in till Uppsala en sväng och maken till grin har vi nog aldrig skådat. Både jag och Fredrik höll på att bryta ihop. Hjärnblödningen var nära alltså. Fick stanna o amma efter 10 minuter. Hahaha! Vilken kalabalik!!! Ska inte småkidsen gilla att åka bil?? Så det ska vi träna lite på då. Och gå ut på promenad med vagnen. Det hatade han också. Konstigt... Jaja, bara att gilla läget. Vad gör man inte för den stora kärleken??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar