Sidor

fredag 12 september 2014

En trött dag...

Idag tar vi igen oss. Det är mycket man ska göra på dagarna, vadå föräldraLEDIG???
Måndag: öpnnaförskolan i Enköping, hade vi tänkt. Lilleman var så tjorvig på natten så jag orkade inte träffa några nya folk, drog till Linda istället och var där hela dagen. Vi längtar tills hennes lilla bebis ploppar ut. Perfekt med kompisar till Elliot som antagligen inte kommer få några syskon. Praktiskt!! ;)
Tisdag: öppna förskolan här hemma. Fast här heter det babycafé. DET var faktiskt übermysigt!! Och jäkligt gott fika!! Vi fick sällis med Carro och Ebba. Sen fick vi äpplen av Carro, våra äppelträd har tydligen strejk i år. Små små brunfläckiga rackare som är dödstrista. Carros äpplen var svingoda och snygga. Mums!!! Bakade äppelpaj. Japp, det är sant! Nog för att det tog nån timme extra eftersom busungen inte gillar att ligga själv och måste käka och bytas på ungefär hela tiden. Men ändå... NÖJD!
Onsdag: en ovanligt lång promenad upp till salnecke, vattenpaus hos Svärmor. Sen skynda hem igen för vi fick för oss att följa med henne till sjukan. Eliott gjorde succé när vi satt i det knäpptysta väntrummet och väntade på Carina. KABOOOOMSPRÄTTSPRAKOCHBRAK i baken på lilleman. Det ekade högt och jag försäkrade mina väntkompisar att det var faktiskt bebisen. ALLA skrattade gott. Jag fick knixaotrixa och byta i vagnen. Men det gick så bra så. Efter bajsbomben drog vi till Lindex och handlade present till Leon som har kalas imorgon. Men hur gulligt är det inte med barnkläder?!?! Fredrik köpte en tjusig piké till Elliot också. Det går ju inte att låta bli!! Strl 62, så det dröjer ett tag innan han kan ha den. Han har en rejäl laddning med kläder i 62 nu. Tur, för nu börjar fattigtiden för morsan när hon bara får pengar från försäkringskassan. GULP!!!
Men jag behöver ju som sagt INTE köpa kläder på ett tag iaf då... BEHÖVER inte... ;)
Torsdag: föräldragrupp på BVC. Duschade, det funkar att Elliot sitter i bilstolen i badrummet och snackar med figurerna jag hängt på. Jag får ju skynda mig såklart, men skönt att det funkar!! Alternativet är ju en svettmorsa och han kanske är trött på det nu lilleman >.<
Föräldragruppen känns kul. Det ska bli intressant att se vart det barkar ;) sen åkte vi till Eriksberg och hälsade på Camilla. Där hängde vi resten av dagen. Det blir lätt så, har vi tagit oss någonstans så blir vi gärna kvar ett tag. Ett jäkla projekt att ta sig hit o dit... Och när folk bjuder på god mat och trevligt sällis så ja, vem vill INTE stanna för alltid liksom ;)
Så idag fredag tar vi det lite lugnt. Lillis verkar mest vilja sova o käka hela tiden... Men snart ska vi gå till Ica och sen när pappan kommer hem ska vi dra till Enköping och köpa fler nappar. Visst kan vi åka själv men det är ju ett jäkla bök o stök med vagn hit o dit och det är väl trevligt att göra nåt ihop?? Nej nu vaknade lillis med pruttmage. Bäst att massera lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar