Sidor

lördag 14 maj 2016

En riktig nitlott...

Dagens lottorad visade på noll, igen. Typiskt!! Jaja, otur då...
Men iaf dök det upp ett sånt roligt instakonto på mitt flöde, som dessutom INTE var låst. Det är en person som jag kände för såååå många år sen som fortfarande tydligen är lika rolig, jag skrattade högt när jag läste kommentarerna. Alltså vad pinsamt om man nu kan se vilka som snokar runt på ens konton... Kan man det?? Eller pinsamt kanske det inte är, isf är det väl lika pinsamt att kontona inte är låsta då. Eller??? Döden skulle väl va om man råkar trycka "gilla" på nån bild bara för man försöker zooma in genom dubbelklick. Hahaha!!! Sjukt roligt!!
Nu laddar jag för en jobbsöndag och känner mig nöjd över den gångna veckan. 4 gånger på gymet fixade jag. Perfekt! Hoppas jag lyckas hålla i detta nu då. På måndag ska jag ju träffa den där pt:n som ska få visa mig maskinerna, det blir spännande. Mindre spännande är väl att jag faktiskt GÅTT UPP i vikt. Vad i hellsefyr?!?! Skulle inte jag träna för att GÅ NEEEEER i vikt??
Får se vad kvinnan säger på måndag. Sen ska jag skita i att väga mig på ett tag tror jag. Fy vad onödigt, dumt och idiotiskt!! "Vikt är bara en siffra" eller vad är det nu man säger...??? ;P hahaha!!! I wish!!! Nästa vecka ska jag iaf träna måndag, onsdag, fredag och lördag. Kanske söndag också. Får se hur jag känner. Kändes som att det gick rätt trögt idag alltså. Tror det vart typ 440 kcal iaf, men det var slitigt... Det är väl bra att jag bara jobbar imorgon kanske...

1 kommentar:

  1. Shit vad duktig du är Angie! Nu blir jag också sugen på att börja träna igen :) Work it!

    SvaraRadera