Sidor

söndag 27 september 2020

Ledig helg och har inte gjort nåt...

.... som vanligt... fast egentligen!!! Vad räknas som nåt och inte? För egentligen har jag ju gjort en hel del... tvättat och fixat 7 maskiner tvätt, kokat päronsaft, kokat äppelsaft och mos, plockat upp alla äpplen från backen och lagt i skottkärran, gjort matlådor, städat ett skåp inne på toa, utfodrat barnet flertalet gånger per dag samt umgåtts, motionerat, mediterat, virkat lite, glott på såpa... och faktiskt mer ändå, när jag tänker efter..., men jaoooo!!! Liiiite har man ju gjort ändå... det är väl kanske det där att det är så mycket annat jag BORDE göra som jag ALDRIG känner för att ta tag i.... men det där skåpet var verkligen jäkligt bra gjort, så det tänker jag ta med mig kommande vecka. YES!!! Sen till det dummaste jag gjorde i helgen, hände nyss...: drog med epilatorn i ansiktet. Men DRA MIG BAKLÄNGES!!!! Vad ont det gjorde. Herregud!! Dessutom är jag nu knallröd i halva fejset och kommer högst troligt bli som en prickig korv i nyllet... shit så ogenomtänkt!!!
På bilden ser ni dagens kok. Vart väl några liter mos iaf. Och 2 liter äppelsaft. Det tar ju så mycket tid i anspråk det där kokandet... och vad disk det blir... men jag tror det kommer bli mysigt att ta fram i vinter... borde frysa in skivade äpplen med, så det kan bli lite äppelkakor i vinter. Man ångrar sig ju sjukt mycket om/när man INTE ta till vara på härligheterna...
Nä, nu tror jag att det är dags att hoppa i lopplådan. Imorgon kickstartar vi veckan med en härlig måndag!! Wihoooo!!!! Eller nåt... hahaha!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar