Sidor

lördag 24 april 2021

Spaljéer på gång.

Vad förvånad jag blev att Fredrik köpte hem prylar till de kommande spaljéerna igår. Toppen!! 1 av 3 uppsatt. Jag åkte till Enköping idag för att köpa färg. Vill helst ha Montana gold sprejfärg, men det lyckades jag inte hitta i fysisk butik i närheten tyvärr. Tips till framtiden emottages gärna. För ibland får man ju panik och vill ha på dagen. Då orkar man inte lägga en beställning som ska ta flera dagar, ibland flera veckor....
iaf!!: Åkte till färgaffären och köpte en snygg, mossgrön, vanlig färg. När vi kom hem började det snöregna och tjyvblåsa så det blir inte nån målning av stolp idag iaf... jaja... hoppas imorgon då.
När vi ändå var i Enköping så tänkte jag passa på att köpa en sån där stor burk med bikarbonat på ÖoB. Men alltså vad mycket bra-att-ha-prylar man hittar... tex en kudde som passar fint på altanen på 50% (blev 40 spänn för den, så billigt!!) en ljussläckare för 39:- som ser ut som en apa och en tjusig kruka. Ja, allt det passar ju faktiskt jättebra där ute!
Apan fick sig en omgång med sprejburken, jag har ju ett GÄNG med Montana i garaget. (Tyvärr räcker det gröna jag har inte i mängd till stolparna, men det är ju löst nu på annat sätt. Men jag ÄLSKAR Montana gold!!)
Men visst ljussläckaren passa fint med aporna där ute?!?! Nu sitter den på tork på en blompinne.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar