Sidor

torsdag 23 juni 2022

Som en fågelbajs..

Har visst hittat mer färg och nya måleriprojekt. Semestern är räddad!!!  Hittade även en riktig slangbella till pensel, så färgen splashade runt. Oj då… ser inte så kul ut… fast iofs så ser de där dynorna inte sååå jätteroliga ut i övrigt heller. Ska ju vara grå, men eftersom solen alltid lyser på oss (ähummmm) så har dom blivit solfärgade till olika nyanser av lila. Verkligen supersnyggt…!!! Varje år tänker jag att vi ska köpa nya utemöbler, sommaren kommer, nä! Vi väntar till hösten och rean istället. Jo tjena… 10 år senare… men jag tror jag har en plan. Vi får se hur det blir med det!
Nu när färgen torkar undrar jag inte om jag kanske ska ta en prommis ner på färgaffären…? 25% rabatt, ser ut som en pajform på insta… det är väl alltid en trevlig gå-bort-present? Vi ska ju fira midsommar med två hockey/fotbollskompisar till Elliot. Och deras familjer. Lite pirrigt! Det är papporna som bestämt för det är dom som träffas stup i minut på träningarna osv… så jag kan ändå känna mig lite nervös sådär… kommer jag kunna sköta mig osv…?
Ja, det återstår att se.
Jag tänkte göra en Wästerbottensostpaj ändå… då blir väl en form bra? (Slipper man släpa hem den sen också…skönt) det känns lite annorlunda att inte vara hos min kusin som jag typ ALLTID har firat midsommar med sen tidernas begynnelse… men det är ju slut med det nu, nya tider osv…
Nä! Knata ner på färgis nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar