Sidor

lördag 1 juni 2024

Morgonens promenad…

… gick av stapeln i Högbo. Hämtade farsan och jag önskade så att det skulle bli en trevlig och munter promenad runt sjön och sen lite fika vid kvarnen. Men HERREGUD!!!!
Elliot fulskrikgrinade 500 meter in på promenaden, det var myggor och vidrigt, ont i benen fick han också, och hur i helskotta hade jag egentligen tänkt, det var ju världens längsta promenad… på det kom ett bakgrundsljud från morfar som tjatade att barnet skulle sluta gnälla. Själv tänkte jag bara att jag var den enda vuxna i sällskapet och orkade inte med nån av dom… svettigt!!! Tillslut kom vi runt, det är ju verkligen inte en LÅNG RUNDA RUNT SJÖN, vi klappade lite djur och svalkade oss med kall dricka och glass. Plågade gossen lite ytterligare med en sväng in på Björk & Berries. Här ska glittras i sommar!! NAJS!!!
Vidare till Magga, råkade bli fika till lunch. Otur…. Ut till Säljan så barnet fick coola ner sig med lite bad och slutligen hem.
Det FÖRSTA barnet gjorde när vi kom hem var att knata ut på promenad… alltså…. Selektiv benvärk much?!?!  Hahaha!!! Jaja… nästa gång vi åker till Högbo blir det ett dopp i myggmedel först. Kanske det inte blir så jobbigt och grinigt… morfar får öronproppar.
Nu sitter vi och jäser i soffan efter grillade hamburgare. Gött!!
Imorgonbitti blir det promenad i Hjälstaviken. Döingar i fågeltornen undanbedes å det bestämdaste!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar