Sidor

tisdag 15 januari 2013

Snart så...

SNART SÅ!!!! Ska det väl bli bättre i näsan?!?!
Blev så trött på näsblodet så jag stoppade in en tampong. JAAA VARFÖR INTE!!!
Nu är jag less på den här förkylningen...
Vad har hänt annars idag då...?
Jag klev upp innan nio, helt slut som vanligt. Inatt sprang jag visst upp i sömnen o skrek till Fredrik att vi var tvungna att släcka elden utanför.
Vad än det nu är mina drömma vill säga mig så verkar det vara jäkligt bråttom. Det faller och brinner i knutarna. Undrar VAD isf. Hahaha!!! Kaaaan ju vara feber oxå. Men jag vill gärna tro att det undermedvetna är med mig ;)
Kollade dagens True Blood på tv. Hmmmm... Vet faktiskt inte varför jag tittar, kan inte skylla på någon. Men det är ju såååå många som är helt LYRISKA över serien så nu har jag sett kanske 7 avsnitt från säsong 5. Den sänds på C more series. Jag försöker förstå vad grejen är, men icke!
Kanske vore bättre att se de första avsnitten?
Sen kollade jag såklart på gårdagens "Hem till Gården".
Ut o skotta, phu!!!
Lunch med Vanja, till Enköping och tygriket. Dags att göra en ny bebisfilt!!!
Fick ju reda på i fredags att Vanja och Robbans lilla Lucas ska få en lite kusin. Hurra för Carro o David!!
Nu är jag nyss inkommen efter att ha skottat IGEN och ska hänga tvätten och plocka ur diskmaskinen. Seeeen ska jag kolla på Dagens "Hem till gården" och fundera på hur många maskor jag tror det behövs till filten och kanske börja sticka lite. Ännu lite senare ska jag dra ner till Rosen på lite syjunta, skönt om det bara är att sticka igång då ;)
Nej nu skriker tvätten på mig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar