Sidor

onsdag 17 februari 2016

Veckans lillördag...

Idag kom vi, efter mååååånga om och men, iväg till Leos. Intentionen var att vara på plats kl 10, härja av barnet, hem och sova middag. Mamman behöver verkligen en middagslur eller typ två.... hundra. Jaså, kl 11 var vi där. Men det var helt ok. Fick även i gossen pommes (korven ratades konstigt nog) vitlöksdipp och ett stort glas mjölk. Det var ju för kul att dricka med sugrör. Tänk att tråkiga mamman inte tänkt på det innan...!! Jaja, han satt fint i säkert 10 minuter och åt. Precis när han tröttnade ur och började kasta mat på golvet kom Fredrik förbi, snacka bra tajming, och jag kunde käka lite till. Morgonen var väl sådär avslappnad och frukost till gossen var väl det som blev av. Så mitt blodsocker låg väl på ungefär -312 och tankomaten häruppe höll väl på att få sig en omgång med stålhättan när den inte kunde läsa chipet i kortläsaren. IDIOT!!!! Sa (kanske skrek lite) jag högt så det ekade till pizzerian. Skitstress!!!
Samlade mig, tog vårt pick o pack och tankade borta i ramsta istället. Det gick bra!!
På plats var den första jag träffade på en praktikant vi hade på jobbet som fick barn några månader tidigare än mig. Jättekul!! Vi ska ses i vår/sommar någon gång. Hon ska väl få sitt andra barn här om två veckor först och så ska väl den få växa på sig lite innan vi våldgästar.
Sen träffade vi även gamla kollegan Eva som var där med sonen och hans barn och fru. Väldigt trevligt!! Hahaha!! Hon var så otroligt rolig, rätt vad det var så tog hon tag i nån random snubbes hand och ursäktade sig att hon inte presenterat sig, och han sa ok, ja jag heter Jonathan (eller vad han hette). Jag kände mig lite oartig och var tvungen att presentera mig med och då kom väl Eva på att han kanske inte var där med mig... HAAAHHHAAAHAAAA!!!! Stackars Eva blev helt förlägen, men jag tycker det var trevligt gjort. Snubben var lite halvdryg, men han ville nog bara försöka va lite putslustig. Det kan ju va svårt sådär när man ska försöka TVINGA fram nåt kul att säga. Men sen gick Eva till sitt barnbarn och jag o Elliot blev kvar i samma hörna som den halvdryga och ett par som han socialiserade med som hånglade stup i minut, drack kaffe och bara försökte se ut som det perfekta blivande tvåbarnsparet. Jag spydde lite i munnen och hängde med mitt barn jag. MYCKET trevligt! Det är ju sjukt roligt!! Vi åkte rutschkana och klättrade lite och åkte gummiringarna.
Efter Leos drog vi till Gränby och köpte hårfärg. Jag lät Elliot gå själv, tog extra lång tur genom centrat och hoppades att det skulle bli en låååång tupplur när vi kom hem. Jo TJENA!!! 10 minuter i bilen, inget mer.
Jag måste nog också börja lägga mig kl 19 på kvällarna så jag ORKAR med dessa tidiga morgnar... Jag skulle lätt vinna OS om grenen "tröttast i världen" fanns med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar