Sidor

onsdag 18 januari 2012

Tisdagens bravader...

Gårdagens schema var fullspäckat! Först ut var bullbak. Melice, blivande certifierad ayurvedisk hälsorådgivare, skulle få lite bullar med mjölk, tänkte jag, efter min pulsläsning. Gick ner till affären, för jäst, kanel och kardemumma var slut i skafferiet.
Jag var tvungen att gå, då min bil fick åka med Fredrik in till stan. Dags för nya damasker...
Kom hem... Hade GLÖMT köpa jäst. Suck!!! Så då blev det kladdkaka istället och bullbak efter besöket. För eftersom Fredrik tagit min bil så var det hans fel att jag inte hade jäst, så det fick han köpa hem ;)
Mitt uppe i min och Melices meditation klampade då Fredrik in, med jäst i högsta hugg och fick sig väl en smärre chock när vi satt där och försökte komma till ro. Hahaha!!!
Men meditation, det är nåt jag ska försöka börja med. Det är verkligen bra att försöka komma ner i varv och släppa allt tröttsamt som bara snurrar runt i skallen...
Sen var det dags för bak, medan grabbarna härjade uppe på vinden. Det är tydligen nån motor som gått sönder i vår ventilation. Tröttsamt...
Sen den sedvanliga städningen och tvättningen som alltid ligger över en, de lediga dagarna. Oooooch seeeeen äääääääntligen!!!
Sockstickning del 1.



Hann ju inte så långt, så det blir nog en häl nästa gång vi har syjunta.
Sen ska jag minsann inte göra annat än sticka sockor ;)

Rose-Marie hade oxå bakat igår. Jättegod limpa. Fick med mig en bit till dagens frukost.






Supergod!!! Ska ha paprika på imorgon, shit vad gott!!

Nej nu är det väl bäst att sticka nåt varv på mitt skaft, nästa fredag ska det hälas :)

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att jag känner någon i min ålder som också kan sticka strumpor:-) Vi har också startat en syjunta här med grannarna. Superkul!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... Jag kan ju inte än. Men snart hoppas jag!! Men det blir nog bra skaft på strumporna iaf ;) hälen kommer om en vecka. Hoppas jag ;) hoppas det går bra på jobbet, eller när var det du skulle börja igen? Kramar :)

      Radera