Sidor

onsdag 8 augusti 2012

Lördagens bravader...

Jamen i lördags då! Jag har ju inte skrivit om i lördags!
Jag gör det nu, för nu ligger jag här i sängen och vill ABSOLUT INTE kliva upp. Fast jag verrrrrkligen borde, får bli en turbodusch sen ;)
Men iaf:
På lördag morgon drog vi upp till Norrsundet. Träffade Buskusinerna Oliver och Elias. Alltså inte mina kusiner, mina syskonbarn som är kusiner med varandra.
Så himla gulliga!!!! Mums!!!
Vi var hemma hos mamma, hon bor ju numer granne med brorsan Robin. Robin o Jonna var i stan och jobbade så hon var barnvakt. Sen var ju syster Rebecka där på besök med sin sambo, som också heter Robin, och lilla Oliver. Annars bor dom i Lidköping. Sandra, också syster, kom med sin sambo Petri och brorsan Rickard kom med sin tjej Amanda. 
Så då träffade jag ju alla mina småsyskon, utom A-J, på en och samma gång. Smidigt! Dessutom kom papsen, som hade den stora äran att få skjutsa några upp, och Fredriks föräldrar var med oss. Fullt hus, behöver jag säga mer?
Tyvärr var ju vi tvungna att åka hem rätt så tidigt, vi skulle hem på 40-års kalas. 
RickyT var det som höll fest.
Sen visade det sig att vi ju hade anat rätt, det blev bröllop!!!
Såååå underbart fint! När prästen tog fram det där vita som sitter runt halsen och deklarerade att NU MINSANN var det dags, har väl aldrig sett så många lipsillar samlade på ett o samma ställe förut. Hjälp alltså! Mascaror som rann och fniss och grinhulk i en härlig kakafoni. Fantastiskt!
Fest långt in på småtimmarna. 
Jag gick hem vid halv ett- tiden. Helt supertrött efter dagens bravader... Men Fredrik, han är en riktig partyprisse ;)
Gissa om vi ( läs jag) var helt slut i söndags?!?! 
JAPP!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar