Sidor

tisdag 26 mars 2013

Bakom vårt hus...

...mellan tomtgränsen och åkern går det en smal remsa med allmänning. Det är inte så kul, då det stup i kvarten springer byfånar där med sina hundar. Dom verkar se det som en sport att få doggen i det här huset lite stingslig och ivrig. Precis innan dom kommer fram till vår gård släpper dom lös jyckarna sina, ibland springer dom upp på vår gård och gör sina behov. Jag fattar inte grejen... Jag ska följa efter dom någon dag och släppa lös Hampus utanför deras staket så deras skithundar blir helt bångstyriga. Det är ju nåt FEL på dom där hundägarna alltså! Och VARFÖR vill man gå där bakom?!?! Det är ju precis på baksidan av ganska många hus faktiskt... Jaja, hoppas vi får köpa loss marken snart så kan dom stå där med långnäsa och gå bakom nån annans hus istället.
Och så kan man ju förstå att folk i en sån här håla inte vet bättre, det är väl nu först på senare år som det flyttat in lite nytt blod. Så om några generationer kanske alla inte är släkt med varandra...
Nu är det förstås bara dom som hänger runt vår husknut som behöver ta åt sig... Jag tycker ni verkar helt late.
Kan väl åtminstone heja när dom går förbi och tränger sig på. Hahaha!!! Men då får dom va med på min blogg istället. Vilket straff!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar