Sidor

söndag 27 april 2014

Sent för morsan!!

Åkte på klassträff med Sussie igår. Vilken grej!!
Trots en "liten miss" från arrangören, som inte ens dök upp själv, så blev vi iaf 11 personer som hade så himla kul. Själv var jag ju nykter och åkte hem vid 23, sovklockan hade ringt ett par timmar redan, men det gick bra att köra. Lite motigt sista milen, men då skrämde jag upp mig själv med tanken på soppatorsk så vart jag helskärpt direkt. Bra sätt!!
Ser idag på fejjan vad kul dom hade resten av kvällen också, jag bara längtar tills Sussie ringer och ger en redig uppdatering. Fast det kan nog ta ett tag. Det vart visst en megasuperduperstor champagneflaska inköpt som skulle i. Ja herregud! Vilket gäng!! Så roligt att ses och jag hoppas vi tar en återträff snart igen!
Nu ligger lilla grodan och spelar tennis eller nåt i magen. Klockan 6 vaknade vi imorse. Trodde jag skulle få sovis när jag var uppe så sent, men det kan jag alltså glömma. Lillis gillar när det rör sig o låter mycket, det har jag märkt. Kanske skulle ha shejkat loss lite på dansgolvet ist för att åka hem. Men jag tänker absolut inte uppmuntra till ett osunt leverne med krogbesök och alkohol. Fy farao!!! Utgångsförbud tills kidjo fyllt minst 35! Då har man väl ändå kolavippat och behöver inte stressas över det. Skönt!!
Nä fy vad glad jag är att vi åkte upp igår! Lite trist att det var så många som INTE kunde komma, men SÅ HIMLA KUL att dom som kunde kom. Synd att det inte höll på i några dagar för jag är så nyfiken på alla och det gick ju inte att prata ordentligt på de timmar vi sågs. Haha! Kanske lär ringa upp varenda en och ta mig ett utvecklingssamtal... Nu vart det ju mest en massa tokprat!! Hahaha!
Förresten: en konstig grej. Det här med åldrandet. Åldras vårt seende också med åren? Ja, man ser ju såklart sämre men såhär: när vi gick gymnasiet då tänkte då iaf jag att HERREGUUUUD!!!! 35!!! Fy vad gammalt!!!! Och vad gamla dom ser uuuuuut!!!
Men igår, 16 år senare, så tycker jag nog att ALLA vi såg på pricken ut som då. Kanske lite bättre tom. Kommer vi fortfarande känna igen varandra lika bra om ytterligare 16 år? Fattar nån hur jag menar...? Om vi stöter på varandra på nåt random ställe liksom och direkt ser vem det är. Lustigt!
Nej nu måste jag kliva upp o ta mina vitaminer. Tror jag börjar bli krasslig. Hur farao det kan ha gått till?!?! Har ju käkat multivitamin och probimage i 9 månader snart. Jag borde vara motståndskraftig som ingen annan... 4 dagar med tråkig hosta. Usch!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar