Sidor

torsdag 20 oktober 2011

Vad man kan göra med sina Aalto-vaser...

När jag var på middag med SusieQ så undrade hon lite vad jag gör med mina vaser. Vad har man dom till? Jaaa, vad har jag dom till egentligen...?


Dom kan stå i grupp. Fint! I just den här gruppen känner jag ju att det saknas den lilla vita samt mellanstorleken. Men får väl köpa dom nästa år då, istället för en ny vinterjacka ;) För att göra det lite roligare stoppade jag dit en liten grön. JÄTTEKUL blev det ;)


Man kan ställa en liten blå, på hyllan med blå o gröna saker, i skåpet...


... eller ställa en mellan grön i köksfönstret med bara en massa skrot i. Vet inte hur det slutade så...


.... eller så kan man ju ställa dom på en liten rad. En liten klar med några skruvar, en mellan i 100-årsjubileumsfärgen och en stor klar med kärleksört. Som för övrigt sett sina bättre dagar...


... eller ta o plantera orkidéer i en mellan brun och en stor brun.

Ja ungefär så!

Och så kan man göra ett inlägg om sina vaser istället för att gå ut på morgonprommis ;)

Men jag känner mig faktiskt lite krasslig i halsen, det beror nog på att jag o Fredrik inte riktigt kan komma överens om inställningen på värmepumpen.
Igår natt vaknade jag som i en bastu, blev grymt irriterad o kunde inte sova ordentligt och var jääääätte trött hela dagen igår.
Men inatt, när jag stängt av värmen helt, blev det ju lite kallt istället och Hampus dansade med isbjörnarna i hallen... Lagom är bäst, eller hur var det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar