Sidor

måndag 17 september 2012

Sitter jag här och sover???

Nej, nu är jag ju vaken. Men inatt fick jag fixa sängen så den blev som en sjukhussäng. Tog den största, hårda kudden i soffan, ställde mina sovkuddar framför och sen var det bara att sitta och sova. Det gick rätt så bra faktiskt! Förutom att jag vaknade med huvet i en väldigt otrevlig vinkel. Jag är ju en magsovare egentligen...
Nu sitter jag här, rätt upp och ner bara och väntar på att vårdis ska ringa tillbaka. Jag vet inte vad jag ska tro om den här mastodontsjukan. Dammsugaren står vid fotändan och blänger surt. Jag vet... Jag borde dammsuga :(
Det borde jag göra VARJE dag. Doggen har börjat tappa sjukt mycket päls igen. Kanske dags för vinterpälsen eller nåt sånt. För han har blivit riktigt fluffig igen.
Men i lördags blev jag helt slut när jag dammsög. Så jag drar mig lite för det... Snacka om sjukt!! ;) jag ska vara glad att vi bor i ett litetlitet hus! :)

Kolla vad snygga sockar!! Det var dom jag köpte i lördags på lager 157. 2 par för 50 spänn. Det var väl riktigt billigt!!!
Äsch då... Sitter väl här ett tag till då, och tycker synd om mig själv ett tag. Jag får PANIK när jag lär vara hemma! Dels så är det väldigt jobbigt att vara sjuk!!!! Sen så blir det stooora hål i min plånka också.... INTE BRA!!!
Men det är självklart skönare att vara hemma och sjuk än att vara på jobbet och vara sjuk.
Nej, kom igen nu sjukvårdsrådgivaren och ring tillbaka. Säg att jag ska få nån härlig dunderkur och bli jättepigg och kry!!!
Mors så länge!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar