Sidor

lördag 15 september 2012

Trötta bihålor, lite "The Good Wife"...

... och nya kulor i muggen.
Det är väl lite så man kan sammanfatta den här dagen iallafall.
Åkte in med Fredrik till stan idag, hämtade ut mina dvd-boxar som jag beställde för ungefär hundra år sedan på Mediamarkt. Men det passar ju bra att dom kom nu när jag är så sjuk!
Sen fick jag gå med Fredrik på Lelles för han skulle ha nya mekarbyxor, det fanns inga. Synd... Sen åkte vi till Lager 157 en snabbis, jag hittade inget. Butikspersonalen tittade lite märkligt på mig och lite medlidsamt på Fredrik. Dom kanske trodde att han var min skötare... Hahaha!!! Men det är ju inte så konstigt... Jag går ju bara omkring i förkylningskoma och mår risigt så jag ser väl ut därefter. Det är verkligen inte så lustfyllt att gå och handla då. Sista stoppet blev på Ica Maxi. Vi skulle ju på kräftskiva ikväll egentligen, men jag är hemma, så Fredrik köpte en burk kräftstjärtar. Hahaha!!! Varför??? Han är en tok!!!
Och så var det förstås dags att köpa ny doftgrej till toan. Nu blev det någon kulgrej. Han gillar ju det där med att hänga grejjer i muggen. Och det skummar ju fint iallafall. Hur den doftar, det kan jag inte svara på eftersom jag är TOTALT täppt i näsan. SUCK!!! Det som är bra med det här tillståndet är ju att inte ens godis smakar...
Ja sen vart jag ju helt slut, så nu ligger jag här på soffan igen, kanske borde jag dricka lite rooibos. Det ska ju vara så mycket antioxidanter i det.
Dags för den här förkylningen att ge sig nu!
Det måste vara därför jag blev så dålig i onsdags natt! Jäkla skit att ligga kvar i kroppen i så många veckor. Konstigt att man är trött hela tiden...
Japp, ligger kvar här i självömkans hav, tar ett djupdyk ibland.
Sen bara måste jag ju säga till er andra stackare som också ligger sjuka: STACKARS STACKARS ER!!! Fy!!! För jag vet ju att det är fler som ligger hemma helt däckade i både feber och hosta, halsfluss och lunginflammation. Kram till er och krya på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar