Sidor

fredag 9 augusti 2013

Hemma igen då...

Idag drog jag upp till Gävle och hälsade på Johanna och Evelina. Tog SEEEEENvägen över Hedesunda. Trodde jag skulle smälla av vad långsamt det gick... Men väl framme glömde jag det tråkiga snabbt, jag plockade upp Evelina i Valbo och vi tog en tur på Owe Jansson innan vi drog vidare till Gävle. Shoppade lite garn, spets, tråd, heatlotion från Dalarna och bomullspads på Owes. I Gävle köpte jag kroppsolja från body shop, bh-tvättpåsar från lindex och chailatte från Kahl's. Sen tog vi bilen upp till Johanna och jag fick äntligen träffa hennes små huliganer. Kanske var hundra år sen jag såg dom sist... God mat och fika fick vi, mums!! Sen packade vi ihop oss och åkte till Evelina o hängde där. Hennes kids har jag inte heller träffat på evigheter så det var fantastiskt kul!!!
Mysis!!
Fick åka hem i skaplig tid eftersom Doggen varit själv hemma hela dagen, stackarn!! Fredriks mamma o pappa har förstås släppt ut honom 2 ggr, KANON jö, men jag tycker ändå lite synd om honom nu i semestertider när han är van vid att nån av oss oftast är hemma. Men nu hänger han och jag ute på altanen, går nog och lägger oss snart. Har ju inte lagt upp bild på mitt senaste tillskott här ute: lyktan från Partylite. Visst är den fin???
En tråkig sak som hände på väg hem idag:
GLÖMDE checka ut från P-huset i Gävle. Kom på det efter typ 7 mil därifrån hemåt. Suck!!! Stod kanske max en timme på fm, men eftersom jag kom på det klockan 20.15 blir det kanske lite dyrt då... Typiskt! Men det kan väl inte kosta så mycket? Ringde iaf och det var ju plättlätt att fixa över luren, som tur var. Hahaha! Så jäkla klantig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar