Sidor

tisdag 6 augusti 2013

Väntan är över!

Tösabiten har kommit till världen!!
Grattis Carro och David till ert lilla underverk!! Jag har t o m fått se första bilden, för Rosen (farmor till barnet) fullkomligt rusade in i butiken och slängde med luren och visade bilden. SÅÅÅÅ SÖÖÖÖT!! Skitunge!!! Mums, jag ska käka upp'na!!!
Vi fick meddelandet tidigt i morse att det var klart, Fredrik som inte har ljudlöst på sin lur gick upp o kollade först. Han deklarerade: en flicka!! -Skulle hon heta Molly eller?? Och 10 kilo, var inte det lite tungt?? Mumlade jag halvt i sömnen. Fredrik fattade inget, men det var ju inte så konstigt. Jag hade haft en sjuk dröm, men lite kul. Här kommer den i korta drag och Carro, om du läser detta så är drömmar inget man kan rå på!! ;) :
Våra goda vänner kom efter en snabb förlossning, -här Angie, ta lilla Molly och sätt dig i gungstolen.
Självklart!! Man trotsar inte en nybliven förälder!! Barnet var inoljat från topp till tå med den där underbara oljan från Body shop. Mums! Men det resulterade i att bebisen halkade fram och tillbaka, så en avslappnad sittning i gungstolen blev det då rakt inte.
Jag blev himla impad att födseln gått så galant, 10kg bebis kan inte vara lätt att klämma ut. Allt jag tänkte på var Mollyskruv och den gula färgen hon hade. Jag döpte henne till Molly-kines. Slut på drömmen.
Sen kom alltså Fredrik in och sa det där om att allt var klart. När jag läste mitt sms stod det liiiite mer info än Fredrik sa: 54cm lång och 4450gr. Jag andades ut! Phu!!! Och tänk vad kul med en liten tjej!!! Wihoooo!!! Men det hade jag ju redan tagit för givet, så det var ju urkul!!
Hon har redan fått en blöjtårta och filten som jag virkade för ett tag sen. OBS! Jag har fäst alla trådar nu...
Trodde ju att det skulle vara baby-shower på senaste syjuntan så jag fixade väl ihop en sån tårta då som jag hört att man ska. Kommer dit, inte sjutton var det nån shower där... Tur jag lämnat den i bilen. Men så kom David o Carro när jag fyllde, så då hade vi en egen shower. I typ dom 5 sekunder det tog att räcka över "tårtan". Men det var faktiskt lite meck med att hålla blöjorna på plats innan bandet kom på, det lär jag säga. Sen hade jag dit lite bebisgrejer som går åt, har jag hört.,. På med cellofan, klart!!
Nä shit! Nu lär jag dra ner o jobba lite igen. Hard workwork!! Hoppas man får titta på nykomlingen snart! Hoppas hon får ett finare namn är Mollykines. Mors!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar