Sidor

onsdag 12 november 2014

Onsdag...

... Och sjukstuga :(
I natt vart lillis väldigt täppt i näsan och korvig med magen, men det gick över till morgonkvisten. Vi låg och snackade i telefon med mormorn och Elliot tycker det är så roligt. Och extra kul att se sig själv i telefon också, ligger och snackar och skrattar mot sig själv. Söt!!
Sen kom rose-Marie, Ebba och Carro och hälsade på och Elliot blev bara mer och mer kinkig. Sen vart det snorigt så in i bängen och feber och hosta. STACKARS lillfis!!! Sen kom farmor och farfar och då härjade han som en galning. Men han var ändå sjuk, fick lite alvedon och sen kinkade han en bra stund innan han somnade vid tutten. Ja kära nån... Vart ju öppna förskolan i måndags och babycafé igår så det kanske blev en tuff start på veckan. Hoppas han blir bättre fort så han slipper nässprayen inatt. Det är så synd om honom när han måste sprayas. Man riktigt ser paniken när flaskan åker fram... Pluppen.
Så imorgon får vi nog hoppa babyträffen hos Edvin och Sofie. Tråkigt, men det viktigaste är ju att han får krya på sig...
Förresten fick han smaka potatis-och morotspuré i förrgår. MUMSIGT tyckte han och kunde nog käka ett rejält lass. Men han fick kanske sammanlagt 1 tsk. Vad roligt att han tycker om att äta!! Så nu är det dags att börja skärpa oss här i hushållet med matvanor så att det inte blir alltför chockartat när det är dags för fasta mattider och mellis däremellan. Jag har iallafall köpt en bok som vi ska skriva ner matförslag. Alltså nångång kommer vi väl börja skriva... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar