Sidor

onsdag 9 mars 2022

En FAB tisdag….!!

Vilken tisdag!!!  En lite trist sak var ju att jag har polyper i näsan, så det är det som ställer till det med mina bihålor. Men det var ju bra att jag kollade upp det och nu ska jag köra dubbel dos med nasonex i TOLV veckor. Det ska förhoppningsvis hjälpa. Blir det inte bättre ska jag få remiss till specialist. Där opereras dom väl bort kan jag tro… fast jag har väl extra krångliga som man måste specialbehandla på nåt konstigt sätt… det känns ju mest rimligt när det nu är jag som fått dom jäkla polyperna…
Men sen var jag och fick hämta min sylt-och marmeladvinst!! Alltså vad lyxigt och smarrigt!!! Och jag som ska ha syjunta snart. Känns som det kommer bli lite ost och marmelad att bjuda på iaf. Mums!!
Sen var jag på massage här nere på Centrum. Alltså WOW!!! Det var nog den skönaste massagen jag varit på. Fokus på rygg o axlar i en hel timme. Det var en apparat hon körde med först. Både nåt slags vacuum och värme och nå pulser, eller vad det var, och sen knådade hon loss. Helt perfekt, inte för hårt och inte för löst… vilken tur man får ta massage på friskvårdsbidraget!! Ska se till att boka snart igen samt lösa in årets bidrag med. Så det inte bara brinner inne. Underbart!!
Sen kanske ni undrar varför jag är vaken såhär mitt i natta?!?!
Jomen vaknade väl av att gossen i huset fick hosta precis… så vi får väl se… men högst troligt blir det vab imorgon… tja… fyra veckor har jag/vi väl lyckats jobba sammanhängande iaf va…? Bara det känns ju som ett personbästa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar