Sidor

söndag 20 mars 2022

Gårdagens rester…

… kanske ska hugga in?!?! Lagom frukost!!
Vilken syjunta igår. Fast iofs, ALLA våra syjuntor är helt FAB!!! Igår var det hos mig. Och det blev ju som lilla julafton. För mig! Tjejerna hade med sig så fina presenter, matchande hyacinter och julros, en svartvit taika-skål och urtjusig tändsticksask… jag är fööör bortskämd!!!
Menyn: startade med ost, chark kex och skagenröra.Alltså stenhagens Skagen är bara såååå god. Jag skulle kunna äta bara det!! Och såklart en massa marmelad som jag vann från Ånäbben på instagram. Mums.
Varmrätt blev oxfilé-pasta med varma tomater och sockerärter till. Jag hade sparat ett recept som såg så gott ut, jag ville vara lite seriös och inte bara göra nåt som kan bli hur som helst, men så hade jag visst raderat det. Alltid skärmdumpa!! Varför liksom?!?! Så det blev ändå nån variant. Men det blev gott som tur var… kladdkaka (från frysdisken med marabou mjölkchoklad på, en klassiker hahaha) var sjukt seriös och frågade t.o.m personalen på systemet vad som rekommenderades till och det blev lite vin och portvin som passade kanon. Tur jag köpte lite cider och pepsi Max med… jag är verkligen inte mycket för alko sen jag ordnade med rom-provning lite spontant på syjuntan i höstas… att, efter diverse blandat alkointag, prova en halv flaska Plantation är inte något jag rekommenderar. Det slank ner som nektar och jag var väldigt nöjd och så, men dagen (och resten av veckan) efter var väl lite tungrodd så att säga… pepsi max  funkar minst lika bra för att förgylla mitt matintag. Mums! Passar till allt!! Hahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar