Sidor

söndag 25 maj 2014

En dag i storstan!

Gårdagen spenderades i storstan med mina härliga Evelina & Johanna! En heldag. Jag var orolig hur det skulle gå, höggravid och tropisk värme. Men det gick bra. Det var väl mest dagens början som höll på att gå käpprätt åt skogen... Råkade ut för en jäkligt trött medtrafikant på morgonkvisten som tydligen tyckte att alla filer på Luthagsesplanaden var hans privata. Höll helt sonika på att mosa in i min bil. Vilken IDIOT!!! Fru o barn hade han med sig också som fick sitta o skämmas. Om inte han får en redig körlektion i present av sin fru nästa gång så blir jag ju förvånad alltså.
Sen nästa hjärtattackmoment inträffade när jag skulle parkera bilen på bonnparkeringen. 230 SPÄNN?!?!!!! Jag kände mig totalt rånad!!! Hur farao kan dom ha mage att ta så hutlöst betalt för en jäkla liten ruta??? På bonnparkeringen??? Den är ju skitlångt ifrån tågstationen. Jaja, det satte ribban för den dagen, kunde ju bara bli bättre... Och det vart den ju såklart.
Vi käkade sushi o glass och shoppade, en härlig dag med andra ord. Vi blev visade en ny butik på biblioteksgatan som heter "& other stories". Där köpte jag en liten skinnväska att ha telefon o nycklar i. Och lite tvål, handkräm, duschkräm och bodybutter. Doftar supergott! Två tunna armband vart det också. En påse från lagerhaus skrapade jag också ihop, lite muffinsformar, muffinsbok, en glasannanas, sockerströare och en måttsats. Måttsatserna försvinner ju alltid på så konstiga sätt i det här huset... Och på Åhléns köpte jag en tjusig solhatt, för jag måste ju va rädd om fejset nu när jag har hormonrubbningar som ger mig bruna fläckar i pannan, ett raffigt fodral till min telefon där även korten får plats och lite grejer från Kiehl's. En duschkräm och en smörja till lillgrodan. Donnan på Kiehl's var så gullig och gav mig ett resekit med 3 produkter på köpet. Supergulligt ju!!
När jag kom hem igår kväll var jag så trött, det börjar kännas svullet nu i värmen alltså. Sov ända till 6 imorse. UNDERBART!!! Efter morgondrillen gick jag o lade mig igen och sov 2 timmar till. Så skönt verkligen!
Idag har vi bara fixat hemma. Jätteskönt! Var in en sväng till stan bara o handlade sen tvättade vi flera maskiner och hängde ute på torkvindan. Det går undan i det här härliga vädret. Vi låg o slappade i solen och jag började läsa en bok. Med solhatten på. Bra där. Magen stod rätt ut, men är man i v 36 så är man. Det är ju sjukt alltså. En vecka kvar att jobba. Hahaha!!! Tiden rusar ju bara förbi, hoppas jag hinner fixa allt nu då innan lillis pluppar ut. På söndag får jag sätta mig direkt efter jobbet och skriva en to do list och hoppas att skattepengarna rullar in snart. Känner för lite mer shopping!!
Nä, nu blir det hopp in i duschen och sen raka spåret in i sängen med helt nytvättade torkvindetorkade sängkläder.

1 kommentar:

  1. Annelie Walfridsson28 maj 2014 kl. 09:46

    Sushi på kungshallen övre plan? Jag käkade mat där i mars och de har så jäkla snygg och god mat!

    SvaraRadera