Sidor

fredag 16 maj 2014

Känslan som infinner sig...

... när man åkt till affären för att köpa hallon. Kommer hem utan.
R. Ö. V!!!!
Lär väl åka tillbaka snart, men först ska jag göra klart Rosa kakan jag har i ugnen. Har kommit på varför jag är i bak-mode: Fredrik fyller ju på söndag. Det är även vår tredje förlovningsdag. Inte så tokigt det heller. Det tokiga är väl att vi aldrig blir gifta... Men det går väl bra ändå. Kan ju ändå inte ha drömringen med det jobb jag har. För det är väl för ringen man gifter sig?!?! ;)
Äh, fy sjutton vilken halsbränna jag fick såhär på kvällen... Magtabletterna har jag på jobbet. Jag är lite stressad inför helgen faktiskt. Men det ska väl gå bra. Jag får köra med gravidtricket annars, "skyll inte på mig, jag är gravid"... Hahaha!!! Undrar om jag kommer undan med det???
Kan ju lätt bli lite jobbigt, om jag t o m åker till affären för att köpa 1 grej, hallon, och kommer hem med passionskvarg (??), frukostloops (när började jag käka det?) och nyponsoppa.
Jaja!!!
Det man inte har i huvet får man ha i benen...
Nej nu är det dags att koka ihop glasyren till kakan. 40 minuter tar ju det så efter det kan jag väl dra till affären igen, kanske dom glömt att jag var dit nyss också...
Som att dom bryr sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar