Sidor

lördag 6 december 2014

Lucka 6

I dagens lucka låg en pytteflaska med ansiktsrengöring. Men jag har den nattoljan till ansiktet, den tycker jag mycket om. Så förutom storleken känner jag mig nöjd faktiskt. Det var ju för bra.
För övrigt har vi sovit riktigt gott inatt. Vad SKÖNT!! Lillfisen har väl käkat två gånger och haft en hostattack, men det har verkligen gått bra att somna om igen. Vi hade baby genius på lite svagt på telefonen och Fredrik sov på soffan. Det kanske är HAN som är problemet??? Snarkar och buffar i sängen. Hahaha!!! Han kanske måste "sova ute med Hampus" fler nätter ;)
Vi har stängd sovrumsdörr så det blir svalt åt lillfisen och då är det ju taskigt för doggen att sova ute i huset själv. Och han har ju opererat sig i munnen igår så det är bra att ha lite koll tycker jag.
Igår på BVC tyckte Kicki att det bara är onödigt att hålla på o truga med ersättning, han får i sig så bra från amningen. Sen är det ju synd att det intaget är på natten, men nästa vecka ska vi börja med gröt för natten och då kanske han håller sig bättre. Det blir spännande. Inget vaccin fick han heller eftersom han var så sjuk på natten, så det tar vi på torsdag. Men hur var statusen på gossen? Jo: 64cm lång och 7440g. Jättebra!!! Vikten var inte lika mycket som förut men han håller sig på kurvan så fint sa Kicki, det var ju skönt efter alla förkylningar hit och dit. Han är ju dessutom så himla rörlig så vikten han gått upp var KANON!
Sötgrodan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar