Sidor

fredag 1 januari 2021

Då var det kommet...

... det nya året...
Hurra!!! Eller...? Vi får väl se hur det blir... hahaha!!! Jag tycker ändå 2020 slutade bra faktiskt! Början var väl lite knackig...
Nyårsafton såg ut som följer: lite trötta och såsiga kom vi väl i kläderna någon gång på förmiddagen. Elliot har sovit till både 8 och 8.30 ett flertal gånger under ledigheten, najs!! Köpte lite hyacinter som jag arrangerade i en kruka med glitterpinnar. SJÄLVKLART en ljusslinga i. Jag gillar verkligen ljusslingor!!! Förr var dom ju så dyra också, nu ba: 20 spänn på dollar. Sjukt!!! NAJS!!! Köper ett gäng lite då och då (kryddan....)
Försökte få hyacinterna att slå ut med hjälp av värme, solljus från växtlamporna samt rejält med vatten. Men riktigt så snabbt gick det inte. Det verkar bara som att det går så snabbt innan jul, exakt då man vill att det ska gå långsamt. Då ska dom minsann hålla på så man får byta ut flera gånger innan det är dags... jaja! (Eller så firar man in julen med ett gäng uttorkade hyacinter pga att man lessnat ur och orkar inte med att göra sig till och fixa mer lagom till julafton)
Hade ju sett på "Karl-Fredrik" på tv och han fixade ju till så tjusigt med blommor från jul och lite pynt och så... men jaja!! Nästa år kanske det blir bättre tajming!
Sen skålade vi i champagne och fanta och lagade god mat och spelade Bingolotto. Barnet kanske sover väldigt länge idag. För han var uppe med Fredrik och kollade fyrverkerierna. Jag gick och lade mig vid 23. Jag fick sån paltkoma och attacktröttnade. Alltså vem blir INTE helt slut av ett helt program med Bingolotto?!?!
Elliot vann 100 spänn. Bra där! Han ska köpa 2 nya lotter. Så han och Fredrik ska spela det nästa helg när dom åkt upp till farmor och farfars stuga och vilar ut i skogen.
Jag tycker vi redan bor så lantligt, så för mig räcker det att bara ta en liten prommis runt husknuten så får jag nog med lugn och ro och frisk luft.
Så jag får väl en härlig helg med fri tillgång till tv:n. Sånt tycker jag är skönt... slippa la ga mat stup i minut... också skönt... tja, så mig kommer det då rakt inte gå nån nöd på. Skrota vid tv:n och käka nachos med salsa... blir fint det!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar