Sidor

måndag 22 mars 2021

Finns det hopp tro...?

När jag fixade lite bland blommorna i helgen planterade jag ÄNTLIGEN om palettbladet. Men den ser ju ut att ha vissnat lite lätt...??
Och visst ser det ut som två olika sorter? (Inte för att jag är artkännare...) men det är bara så att jag knipsade av ett skott och stoppade ner i samma kruka och nu är det alltså en bit som går ner i grönt och den andra som är mer mörkröd. Häftigt!! Hoppas den tar sig, för den passar ju verkligen bra i krukan tycker jag nog! Kanske ska ställa den i hallen för lite mer växtlampa...
i övrigt är jag tröttare än vanligt. Elliot blev TVÄRförkyld i helgen. Så det har varit lite nattservice... zzzz blir vab några dagar. Han ska göra coronatest i morgon. Alltså jag undrar jag... hur i allsin dar ska det gå?!?! Jag grinar ju typ ihjäl (kryddan... men lite på insidan iaf...) för det gör ju så satans ont!!! Så jag säger nog ett rungande "lycka till!!" Det kan jag behöva... hahaha!! Har mutat honom med 400 robux, så det har han snackat om hela dagen och längtar tills han får det överstökat. Toppen!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar