Sidor

lördag 23 juni 2012

En sån dag!

Vi som inte skulle göra någonting på midsommar, fick sällis av Cissi och Petsson som inte heller skulle göra något speciellt.
Det blev en heldag på sjön i Petssons båt, med picknick, sen hem o käka middag. Ingen av oss orkade med att göra något speciellt, så det blev köpt inlagd sill o senapssill. Tzatziki och Wästerbottensostpaj som jag gjort i torsdags, baguette, färskpotatis, tillbehör och grillat. Så himla skönt o avslappnat! Cissi tog med sig 2(!?!?) flaskor snaps. Ett glas snaps var ju mer än nog Hahaha!!!! Men det blir ju bra, kan hon ju ta med sig samma flaska nästa midsommar om vi inte orkar göra nåt speciellt då heller ;)
Till efterrätt blev det rabarberpaj med marsansås.
Ingen behövde känna sig tvungen att stå i köket hela dagen, det var nog den mest avslappnade "tillställningen" vi haft här i huset. PERFEKT!
Och vilket härligt väder sen!!!
Jag såg mest ut som en röd tvättbjörn när vi kom hem från sjön. Hjälp alltså! På med Aloevera Jelly och hittills har jag klarat mig från hudlossning iaf. Det är nog bäst att hålla efter med jellyn idag med... Vilken amatör man är alltså ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar